tag:blogger.com,1999:blog-7954255345797135994.post4682740038823158850..comments2023-10-17T02:42:58.325-07:00Comments on Mat og plantegleder: Vivi`s gule chilimarmeladeElisabethhttp://www.blogger.com/profile/02145741799959332772noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7954255345797135994.post-176873391501631972014-11-23T05:32:05.790-08:002014-11-23T05:32:05.790-08:00Jeg bruker å rett og slett smake meg litt frem. De...Jeg bruker å rett og slett smake meg litt frem. Det er så stor forskjell på styrken på chili, at jeg har funnet ut at det nesten er en bedre fremgangsmåte. White habanero er en skikkelig sterking så ikke ha for mye oppi med en gang ;)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/02145741799959332772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7954255345797135994.post-80674843991584110352014-09-28T05:22:48.067-07:002014-09-28T05:22:48.067-07:00Denne så spennende ut, men jeg lurer på hvor mange...Denne så spennende ut, men jeg lurer på hvor mange gram chili du bruker? Jeg har Capsicum chinense 'White Habanero' som er veldig små, men sterke 300 000 SHU. Liker det strekt, men det er jo kanskje andre som skal smake også :-)<br />Kristin Aurdalhttps://www.blogger.com/profile/14349026783891421421noreply@blogger.com