Det lages mye forskjellig salt og krydder i heimen om dagen. Mye godt å putte i maten vår, og ofte skal det ikke mere til for å få en helt vanlig rett til å bli litt ekstra.
Denne gangen har jeg laget hvitløksalt, og siden undertegnede er noe glad i hvitløk så er nok dette et salt som skal bli mye brukt.
Oppskriften er som følger:
- 1 kg salt
- 5 hele hvitløk, renset
- Litt luftløk
- ca en neve kruspersille
Når saltet er tørt kan du godt kjøre det en runde til i foodprosessoren for å få et litt finere salt.
Så herlig...dette skal jeg lage!! Elsker hvitløk i maten. FLott at du deler Elisabeth!! Tusen takk. Akkurat nå står urtesalt til tørking. Ny ladning måtte til. Du inspirerer meg. :)
SvarSlettSupert tips! Jeg dyrker hvitløk, så dette skal lages til høsten. Jeg er tom for vanlig urtesalt også, så det må jeg lage om ikke så lenge.
SvarSlett