Saltet lages av ca 5 dl grovt salt, en god neve sitronverbena + en god neve sitronmelisse. Du kan også putte i sitrontimian, men det har ikke jeg i mitt urtebed iår.
Deretter har jeg i skall av 3-4 sitroner, litt saft + skall av 1 lime. Dette kjøres i foodprossesoren, legges deretter på bakepapir og rett i urtetørkeren min. Denne posjonen ble 4 halve rister.
Så tørkes det på 40 grader til det er skikkelig tørt. Da kan du evt kjøre det en runde til i foodprosessoren, hvis du vil ha et finere salt, hvis ikke bruker du det som det er.
Saltet bør oppbevares mørkt og kjølig.
![DSC_0005 DSC_0005](http://lh6.ggpht.com/-oJ-eo9P_UuQ/UcR0upYzDbI/AAAAAAAAJfM/nT9ZMnsuT0E/DSC_0005_thumb%25255B1%25255D.jpg?imgmax=800)
Så utrolig mange artige oppskrifter du har på bloggen din=) Får lyst på en tørker jeg også. Håper du får ei fin helg=) Vibeke
SvarSlettDette hørtes veldig godt ut. Noterer meg denne :) tusen takk Elisabeth.
SvarSlett